Pensioen: Juf Greet, Juf Frie en Juf Mich - Samen 120 Jaar Knipoog

Vanmorgen hebben we met al onze kinderen en ons KnipoogTeam op een warme en fijne manier afscheid genomen van Juf Greet, juf Mich en juf Frie.  Zij gaan op 30 juni, na een carrière van elk ongeveer 40 jaar op de Knipoog, op een welverdiend pensioen.
We wilden hen vandaag in de bloemetjes zetten en hen tonen dat ze veel hebben betekend voor onze school.
Juf Greet, juf Mich en juf Frie zijn samen goed voor 120 Knipoogjaren.  Dat is niet niets.  We gaan hun ervaring, gedrevenheid en warme hart voor onze school missen.  Er werd hier en daar een traantje weggepinkt vanmorgen.

Juf Greet leerde in het eerste leerjaar ongeveer 800 kinderen lezen en schrijven hier op school.  Dankzij juf Frie kunnen zeker 800 kinderen hun maaltafels in het tweede leerjaar juf Mich leerde in haar vierde leerjaar ongeveer 800 mensen de provincies van België aanduiden op een blinde kaart.  En natuurlijk leerden zij onze kinderen nog zoveel meer...

We hebben voor een fijn en gezellig afscheid gezorgd.  De KnipoogBand mocht zeker niet ontbreken op dit mooie moment.  Ook kinderen en leerkrachten zorgden voor leuke attenties en mooie woorden.  Vandaag is hun dag en hebben we nog allerlei leuke dingen voor hen in petto.  Zo zijn ze op dit moment aan het ontbijten met allemaal mensen uit hun knipoogcarrière die hen een warm hart toedragen.  Daar zijn ook directrice Maria en directeur Guy aanwezig.  Zij kunnen samen fijne herinneringen ophalen aan hun fijne tijd hier.

We willen vooral laten voelen dat juf Greet, juf Mich en juf Frie veel hebben betekend voor ons hier en dat ze altijd welkom zullen zijn op onze school.

Wij wensen hen een heel fijn pensioen toe!