Jaarthema 'Jij bent goud waard'

Vandaag kwamen we weer allemaal gezellig samen met al onze kinderen, leerkrachten, secretaresses en iedereen van de school rond onze SAMEN-boom voor een sfeervol en toch ook spannend momentje.
Onze piraten raakten verzeild in stormig en mistig water en waren de weg naar land kwijt.  Dankzij de hulp van onze knipoogjes en hun zelfgemaakte onderzoeksinstrumenten geraakten ze aan wal.  
De papegaaitjes en nog enkele andere klassen hadden een verrrekijker gemaakt.  Met deze verrekijker vonden onze piraten land.  Daar ontdekten ze ook een rare plant of boom met een boodschap.   
Al onze kinderen ontrafelden mee deze boodschap.  We deden beroep op het taaltalent van onze kinderen voor het oplossen van de droedels en kwamen tot de boodschap 'KERSTMIS IS EEN LICHTPUNTJE'.  En zo gingen de lichtjes aan van onze kerstboom op de speelplaats.  Samen uitkijken naar kerst...

Onze knipoogjes kregen ook nog een opdracht.  Iedereen maakt een mooie kerstbal met een warm wensje, een lichtpuntje voor anderen.  Deze kerstballen komen de volgende dagen allemaal in onze winterse kerstbomen op de speelplaats.  Benieuwd?  Neem zeker een kijkje bij Media voor de leuke foto's of op onze OpenDeur aanstaande woensdag.